Openpoint förändrar spelplanen och stärker intelligenta byggprocesser.

Vissa har kallat vår plattform för en gamechanger. Byggprocessen är ett kretslopp där allt från blivande och befintliga, till utdömda och kasserade fastigheter har sin givna fas. Openpoint förändrar spelplanen eftersom varje fas kan hållas levande, med tillhörande projekt och förvaltning – på en och samma plattform.

Openpoints funktioner

Kraftfull visualisering av BIM och GIS direkt på webben. Samla, samordna och kommunicera all data på en plats. Med Openpoints olika funktioner kan ni samla in, koppla ihop och styra hela ert fastighetsbestånd digitalt oavsett skede.

Med Openpoints stora bredd av funktioner finns oändliga möjligheter att projektleda och hålla koll på alla moment i byggprocessen. Här är några exempel på funktioner som ingår i Openpoints baslicens:

Positionera

En avbildad verklighet, i form av en digital tvilling till er verkliga byggmiljö, gör att ni kan positionera, flytta och simulera, för att se hur ett objekt beter sig i verkligheten. Utan att tumma på precisionen.

Positionera
Anteckna

Anteckna

I den avbildade verkligheten, den digitala tvillingen, kan du göra anteckningar på exakta platser och dela dem med andra personer i projektet.

Länka

Med anteckningsverktyget kan du även länka till projektrelaterade webbplatser, till exempel en hemsida eller en faktisk produkt i en databas.

Länka
Mäta

Mäta

Med en digital tvilling kan ni ta faktiska mått i den avbildade verkligheten. Istället för att åka till den fysiska platsen kan ni enkelt mäta avstånd och beräkna area, precis när ni behöver det.

Läsa av

Uppkopplade modeller med förmåga att driva visualisering gör att ni kan läsa av era fastigheter via Openpoint, med allt från rumstemperatur till vakansgrad, på ett helt nytt sätt.

Läsa av
Koppla IoT

Koppla IoT

Tack vare plattformens API kan det mesta kopplas upp med hjälp av den digitala tvillingen. Ställ in och koppla mätare, sensorer och allt annat som er byggprocess kräver vad gäller IoT.

Open source-baserad, IoT-ansluten, BIM i molnet.

Boka en demovisning

Sign up

Vi vet hur svårt det kan vara att genomföra effektiv digitalisering, Men vi vet också hur enkelt det kan bli när man gör rätt. Vi hjälper er gärna att optimera er digitalisering.

Lär känna Openpoint och se vad plattformen kan göra för er.