Openpoint är en prisvärd investering som snabbt ger pengarna tillbaka.

Openpoints kostnadsmodell bygger på transparens och tydlig prissättning. Ni betalar användarlicens per fastighet och månad. Ni kan bygga på med önskvärda funktioner och anpassningar beroende på vilket projekt ni för tillfället arbetar med och vilka behov ni har. Smart, kostnadseffektivt och bra för miljön.

Vad kostar det egentligen?

En användarlicens för Openpoint består av tillgång till plattformen med ett antal inbyggda funktioner som ni kan använda för en fastighet eller ett projekt.

Ni kan bygga på med hur många fastigheter och projekt ni önskar, i den takt ni vill. Vissa fastigheter och projekt kan även behöva speciella tjänster som t ex energianalys och mängdavtagning. Vi kallar dessa för moduler och kan adderas till plattformens baslicens.

Skulle ni ha behov av kompatibilitet med externa programvaror och funktioner kan vi även lösa detta, med hjälp av Openpoints anpassningar, som utvecklas och licensieras separat.

Flexibel prismodell

Med Openpoints licenser och prismodell är ni aldrig låsta och kan hela tiden anpassa era kostnader efter era behov.

Openpoints heltäckande funktioner och stora flexibilitet gör den till den enda plattform ni behöver i er byggprocess. Kontakta oss för råd och offertförfrågan för era specifika behov.

Prismodell

Med Openpoint kan ni anpassa prisbilden efter era behov över tid.

Boka en demovisning

Sign up

Vi vet hur svårt det kan vara att genomföra effektiv digitalisering, Men vi vet också hur enkelt det kan bli när man gör rätt. Vi hjälper er gärna att optimera er digitalisering.

Lär känna Openpoint och se vad plattformen kan göra för er.